Alle hold for første del af 2023 er på plads - se dem nedenfor! 

 

Træningstider: 

HOLDTRÆNING:

Søndag : 1. træning er d. 5/2-2023
Fra kl 9:00-10:00 Hvalpe - unghundehold: 
Vil du gerne give din nye hvalp en god start på livet? - Så tilmeld dig vores hvalpehold!!

Der vil være særligt fokus på SOCIALISERING, MOTIVATION & SAMARBEJDE og HÅNDTERING.

I ”snuser” også til lydighedsøvelser, kommer på bytur mm. Holdet er for hvalpe fra 8 uger til ca. 6 måneder, alle racer er velkommen.

Der er indskrivning den 5. februar kl. 9.00, hvor der også vil være træning. Holdet vil efterfølgende træne om søndagen fra kl. 9.00 – 10.00. Se træningsplan på hjemmesiden.

Pris: 600 kr. for 10 x gange træning á ca. 60 min. Hvis du er medlem af RKD + kreds 17 + har betalt selvtræning i kredsen, koster holdet 100,-

Tilmelding: Vi anbefaler du tilmelder dig via mail, så er du sikret en plads. Til indskrivning skal du have sundhedsbog/pas med gyldige vacciner samt din forsikring på hvalpen. (Skal have en udvidet ansvarsforsikring)

Instruktører: Christina Blomberg & Carina Sommer Pedersen

Tirsdag: 1. træning er d. 24/1-2023
Fra kl: 18:00 - 19:00: Hverdagslydighed:
Savner du inspiration til nye aktiverings og træningsøvelser? - Så er vores hverdagslydighedshold lige noget for dig! Der vil være særligt fokus på MOTIVATION & SAMARBEJDE mellem hund og fører.

Det vil være træning i en god blanding af ”gå pænt i snor”, Rally lydighed, Motorikøvelser, indkald og byture. Vi går ikke så meget op i om øvelserne er helt korrekte, men mere fokus på det positive samarbejde mellem hund og ejer.

Der er indskrivning den 17. januar kl. 18.00. Fra kl. 18.30 – 21.00 vil der være informationsaften og teori, så du meget gerne må deltage i. Det er gratis, men giver en godt indblik i klubben og vores træning, hold, arrangementer mm. Holdet vil efterfølgende træne om tirsdagen fra kl. 18.00 – 19.00.

Se træningsplan på hjemmesiden. Pris: 600 kr. for 10 x gange træning á ca. 60 min. Hvis du er medlem af RKD + kreds 17 + har betalt selvtræning i kredsen, koster holdet 100,- Tilmelding: Vi anbefaler du tilmelder dig via mail, så er du sikret en plads. Til indskrivning skal du have sundhedsbog/pas med gyldige vacciner samt din forsikring på hunden. (Skal have en udvidet ansvarsforsikring)

Instruktør: Gitte Lind Pedersen

Fra kl 19:00 - 20:00: IGP Start - Lydighed
Holdet for dem som har den basale lydighed på plads og gerne vil træne frem med fx en BpB, BH eller IGP prøve.

Vi vil på dette hold have fokus på øvelserne fra BpB/BH-programmet. Der vil være flere hunde på banen af gangen når vi træner. Der vil være en fast træningsplan fra gang til gang og det er obligatorisk, at man får trænet øvelserne hjemme. Der vil også være et stort fokus på brug af belønninger, timing og detaljerne i øvelser.

Der vil løbende også være teori på dette hold. Der er indskrivning den 17. januar kl. 18.00. Fra kl. 18.30 – 21.00 vil der være informationsaften og teori, så du meget gerne må deltage i. Det er gratis, men giver en godt indblik i klubben og vores træning, hold, arrangementer mm. Holdet vil efterfølgende træne om tirsdagen fra kl. 19.00 – 20.00. Se træningsplan på hjemmesiden. Pris: 600 kr. for 10 x gange træning á ca. 60 min. Hvis du er medlem af RKD + kreds 17 + har betalt selvtræning i kredsen, koster holdet 100,- Tilmelding: Vi anbefaler du tilmelder dig via mail, så er du sikret en plads. Til indskrivning skal du have sundhedsbog/pas med gyldige vacciner samt din forsikring på hunden. (Skal have en udvidet ansvarsforsikring)

Instruktør: Helle Andersen & Sanni Hersleb Harbøl 

Fra 20:00-22:00: IGP Konkurrence 
Dette hold er et selvtræningshold, hvor hver enkelt hundefører har den nødvendige erfaring til at kunne tilrettelæggelse sin egen træning. Det er en forudsætning at man også går spor og laver gruppe C, som også er en del af IGP, men som pt. Ikke tilbydes som holdtræning i kredsen.

Der er ingen instruktør på, men alle hjælper hinanden. Der arbejdes med øvelserne fra IGP lydighedsprogrammet. Der er indskrivning den 17. januar kl. 18.00. Fra kl. 18.30 – 21.00 vil der være informationsaften og teori, så du meget gerne må deltage i. Det er gratis, men giver en godt indblik i klubben og vores træning, hold, arrangementer mm.

Holdet vil efterfølgende træne om tirsdagen fra kl. 20.00 –, søndage fra kl. 10.00- 12.00. Søndage fra kl. 12.00 vil der være Gruppe C lydighed (uden figurant) hvor alle hjælper hinanden. Se træningsplan på hjemmesiden. Pris: Selvtræningsgebyr til kreds 17 (samt medlemskab af RKD + Kreds 17) Tilmelding: Til indskrivning skal du have sundhedsbog/pas med gyldige vacciner samt din forsikring på hunden. (Skal have en udvidet ansvarsforsikring)

Torsdage: 1. træning er d. 19/1-2023

Har din søde lille hvalp mistet hørelsen og glemt alle kommandoer? - Bare rolig! Kom på vores ”lømmelhold”, så kommer den tilbage og i får et super samarbejde igen! Der vil være særligt fokus på MOTIVATION & SAMARBEJDE og HÅNDTERING.

Forebyggelse af ”lømmelproblemer” igennem positivt samarbejde mellem hund og ejer, krydret med sjove lydighedsøvelser.

Der er indskrivning den 17. januar kl. 18.00. Fra kl. 18.30 – 21.00 vil der være informationsaften og teori, så du meget gerne må deltage i. Det er gratis, men giver en godt indblik i klubben og vores træning, hold, arrangementer mm. Holdet vil efterfølgende træne om Torsdagen fra kl. 18.30 – 19.30.

Se træningsplan på hjemmesiden. Pris: 600 kr. for 10 x gange træning á ca. 60 min. Hvis du er medlem af RKD + kreds 17 + har betalt selvtræning i kredsen, koster holdet 100,- Tilmelding: Vi anbefaler du tilmelder dig via mail, så er du sikret en plads. Til indskrivning skal du have sundhedsbog/pas med gyldige vacciner samt din forsikring på hunden. (Skal have en udvidet ansvarsforsikring) Instruktør: Bo Dahl Nielsen SELVTRÆNING;

Gældende for begge dage er, at det er selvtræning. Der vil være folk på pladsen til at hjælpe. Ønsker du at gå på hold, så kig under "Holdtræning".

Evt. aflysning af træning, vil oplyses på vores facebookside.

Alle aktive medlemmer af kredsen, kan også komme med i en lukket besked gruppe, hvor træningen koordineres.

 

TRÆNING

Alt træning i Rottweilerklubben Midtjylland foregår på en positiv måde, hvor samarbejdet mellem hund og ejer er i fokus.

Alle er velkomne i klubben, uanset om man ønsker en lydig familiehund, hygge sig med andre som har samme race eller ønsker at uddanne hunden til prøver/konkurrencer  - der er plads til alle.

Alt træning i klubben er dog forudsat at man er medlem af Rottweilerklubben Danmark, samt medlem af kreds 17, samt har betalt træningsgebyr.

Dog er hvalpehold og kurser undtaget dette -  der betaler man det gebyr der nu er fastsat.

Der kan efter aftale med én fra bestyrelsen gæstetrænes på pladsen, prisen for dette er 25 kr. pr. gang.


Information omkring pladsen:

Vi har lys på pladsen, således der kan trænes året rundt.

Vi træner i programmet som hedder IGP, og derfor vil der være flugtspring, klatrespring, skjul, m.m. at finde på pladsen.

Selvom man ikke ønsker at træne til prøver eller konkurrencer, er man meget velkommen i kredsen.

Luftning af hund sker IKKE på træningsbanen, derimod kan man gå rundt om fodboldbanen, der er en sti. HUSK at samle op efter din hund. Der må ikke være hunde på fodboldbanen, så ingen luftning eller træning der.

Skulle der være uheld på træningsbanen, så har vi både poser og en skovl, det er dit ansvar som ejer at samle op.

Hundene må ikke tisse op af hverken spring eller skræme, så sørg for at de er luftet godt af inden træning.

Der er en del af byens beboerer som lufte hunde på arealerne, og ikke alle er i snor. Så hold et vågent øje, når du træner, så der ikke sker uheld.

VIGTIGT!
Mød op til træning i godt humør, forberedt med udstyr, line, bolde og en masse godbidder. Så går træningen bedst! 

Klik her for at få dit eget GoMINIsite